Jag dricker glögg med balkongdörrn' öppen inatt

Lars Winnerbäck – Hugger i sten

En mycket bra låt som hängt sej fast, jag börjar faktiskt gilla Winterbäcken!
Nu ska jag lyxa till det med nytt lack och en najsig ansiktsmask.
Puss och Hej

Ameh! Jag har ju totalt glömt o berätta ett par grejer. Visst några vet redan.
Jag har fått sommarjobb nu i sommar också. Förhoppnigsvis, gubben är lite knepig.
Det är jag, Pelle, Sara och Soffe. Vi ska fota och intervjua en massa folk
till en broshyr, lär väl skriva lite mer om det sen när jag vet mer.

Och... TADAAA jag ska vara hemma på valborg! Så jävla tråkig jag är!
Men, jag ska faktiskt dricka mej gratis fuller dan efter.
Ska nämligen jobba som bartender och då får man såklart dricka :D
Det var allt, nu signar jag ut ett tag!

Söndag 25 april

Just dance på högsta, klädd i Antons tjocktröja och leggins (dock mina), lila kaffekopp i högsta hugg, håret slarvigt uppsatt i en tofs och brillorna på sniskan. Låtsas att tröjan är "den lilla svarta", kaffet en härlig drink och håret fixat i en alldeles förjävla bra friss, köket är inte alls kök utan en härlig nattklubb. Nykter? Nej jag är stenpackad och vinglar omkring och sjunger med så gott jag kan med min drink i höger hand. Låten som följer är R.E.M´s Everybody hurts och man trappar ner och gråter lite medans man sjunger, sådär som man gör när man druckit lite för mycket och man har gett sig fan på att den där dösnygga killen följer med hem och så blir man dissad sen för att man råka spy i hans knä. Så man dansar lite tafatt och häver i sej det sista som finns i glaset.

Är jag sjuk i huvet om jag står och tänker och gör såhär i mitt eget kök härute på landet och verkligen går in för det? 
TUR att man inte har grannar säger jag bara, dom skulle väl ringt psyket dirr!

Jahao och då var ännu en helgis slut. Tillbringade den med Anton både här hemma och hos honom. Vågade mej faktiskt dit sen jag råkade kladda ner hela deras jävla badrum OCH kuddar i vardagsrummet med kolsvart hårfärg. Låter faktiskt jävligt typiskt mej. Yes, men fredagen åkte vi till Grebo och ja, jag var faktiskt nervös över att hans morsa skulle cutta mej så direkt när jag klev innanför dörren så blev det ett snabbt hej och in direkt till småbarnen som satt och kollade på Robin Hood och ritade. Dom vart jätteglada av och se mej, vart lite överraskad faktiskt. Så vi satt där någon timme och målade och kikade film. Blev en hel del struntpratande också, jag och småkidsen har en hel del hemligheter vi (; Efter del så blev det lite zappande och sen hemgång. Från början var det tanken att vi skulle hoppa en massa studsmatta men så blev det ju inte då det började spöregna.

Och sen då blev det ju lördag, jag och Anton åkte in till stan för att kolla runt lite. Det gick helt åt helvete, hade nog min livs värsta migrän. Så vi åkte ner till mamma som jobbade så hon kunde fixa treo. Men nej, huvudvärken vägrade att släppa. Efter ett tag så åkte vi ut hit till landet och gissa vad fan vi gjorde? Vi tog ett par metspön och gick ner och metade, det var så jäkla skönt. Tog båten ut och metade vid ett berg med solen i ryggen, mys.
Anton tog en del bilder, men tyvärr så är min sladd till mobilen borta så ni får inga. Hade totalt glömt bort dom, men kollade igenom dom nu och det var en jättefin så too bad att sladden är gone dåvah /: Dagen avslutade vi med en massa grillat och tzaziki. Sen slumrade vi sött på madrasser på mitt rumsgolv.

Så idag söndag då, inte mycket vettigt gjort. Vi vaknade inte förrän sent, så blev frulle och lite sovande till.
Sen så åkte Anton hem och aaa inte mycket mer än så. Eller jo, det som jag skrev först då i inlägget.
Men mycket mer än att säga har jag inte, ska väl ta och bädda ner mig i sängen och slå en pling till min plutt.

P U S S


my sweet dreams are made of this


söndag 18 april

Jaa, var ska man börja? Eller aa hej allihopa. Då vare slut på den här veckan, avslutades riktigt fint med utgång igår med finaste vän. Moa+Erika+billiga shots+danzz = en förjävla bra kombination helt enkelt.
Som sagt, vi hade kuljul. Blev lite crazy mot slutet när musiken nådde maximum i kvalitet, dansade som tokar.

I fredags grillade vi hemma hos Pelle, det var skitnajs. Pommes, fläskfile, massa såser, sallad och en massa tzaziki, kunde inte blivit bättre :D Efter det kollade vi på Shutter Island med varsin chipsskål och dip. Kan ju säga att man var skapligt mätt sen innan så mycket chips blev det inte.

Nu idag mår man ju som man förtjänar, har knappt dragit mej upp ur sängen. Fick en allrgiattack igen förut, klöste nästan sönder ögonen. Så fick gå upp och firra medicinus så nu är det okej. Annars har det inte hänt så mycket, det som kommer hända är grillning och tzaziki (igen). För med blir det nog bara tzaziki, om jag känner mej rätt va (:

Måste även säga grattis till syster som fyllde år igår!

P U S S


En jääkligt gammal bild, men den enda jag hittade!
Grattis igen sis! (i efterskott typ)


Tisdag 13 april

Åhhh, vilken förjävla fin dag det har varit idag. Om man nu bortser från mitt utbrott på Rickard i skolan, gubbfan går mej på nerverna! Men det är skönt att få utbrotta lite (: Men det skiter vi i. För fy vilken fin dag som sagt. Var ute och gick med Anton i några timmar efter skolan, satt på bryggan och bara var. Det var skönt, fast blev lite trött i benen ett tag där så fick rida på Antons rygg. Och så var vi inne på mammas jobb och fikade, latte & vaniljbulle. Satt fintfint som bara den! Efter det skilldes vi åt och här är jag nu, nerbäddad och nydsuchad.

Måste berömma mej själv också, tog tag i legfixandet. Jag och Pelle fotade i skolan och sen åkte jag in med ett sniggt foto på mej själv till banken. Så hoppas hoppas veligen dom godtar den bilden. För jag blev ju haffad på krogen i helgen för första gången. Så dom fick hålla på o fråga vakter och grejer om det var okej fast att passet gått ut för över ett år sedan. Men in kom jag allt, ingen säger väl nej till mej (;

Nu blir det inte mycket mer text, ska ägna mej lite åt facebook hade jag tänkt. Kolla till mitt akvarium och så. Sånt tycker jag är trevligt såhär på kvällskvisten. Haha.

P U S S


Bjussar på en bild från i lördags, såklart så är det Moa som är the photographer


Onsdag 7 april

Jaa, jag lever. Och jag är uppe i sälen, inga ben brutna heller (: Lever väl livet lite halvt.
Sitter just nu och kollar på Efterlyst, intressant program. Sjuka personer det finna egentligen -.-

Aaa, snart slut på lovet också. Och vad jag gjort under lovet? Badat utomhus & inomhus, sett Avatar i 3D och åkt liite skidor. Och idag träffade vi Jesper också, synd att han skulle hem imorn. Hade ju gärna sett ciderdrickarn i backen, töönt! Aja, utförligare rapport kommer när jag kommer hem om ett par dagar :)

P U S S




RSS 2.0