Söndag 28 februari

Alllååå! Blivit lite kasst med uppdateringen men skyller det på vädret....?

Blev utgång i fredags, och vi hade faktiskt jääävligt kul. Moa, jag & grabbgänget eller hur var det?
Mycket shakea rompa och så, under kvällen hann vi besöka Plaza, Pitch Black & Ågatan. Kan ju säga att det aldrig blir Plaza, fyfan vad skabb. Äckliga turkar överallt som blinka o hade sej. Men vi drog bara dit en snabbis för att kolla läget och för att det var gratis. Som vanligt så spenderades tiden mest på Pitch Black.

Bussen hem var väl inte det trevligaste, var tvungen och hoppa av en hållplats tidigare för att Anton var tvungen att aaa... men istället så är det jag som får ligga i en snöhög och tömma mej själv på kvällens all dricka.
Men anton va på han också sen när vi kom hem, så hann slapp inte undan han heller. Så nu vet ni det! Hehe.

Söndagen blev det att ligga bakis, babu fick gå o köpa pizza. Moa; det blev en Jas Special ;) Men inte fick jag i mej vidare mycket pizza, blev måttligt besviken. Sen på kvällen hade vi väl repat oss någorlunda och gick på bio.
Såg I love Phillip Morris, den var inte speciellt bra faktiskt. Gaaanska seg emellanåt, så nej se den inte på bio!

Idag har vi sovit hela dagen, vakna för nån timme eller nått sen. Eller ett par vare nog. Inget inplanerat mer än mat och tv. Så hej hej.

P U S S

Onsdag 24 februari

Idag blev det bowling då va, gick hur dåligt som helst i början men sen repade jag mej och vann hela skiten.
Kung är man! Annars har vi inte gjort så mycket, handlat mat och pusslat. Och nu ligger vi soffan och kollar på tv.
Ska snart hoppa i säng, är så jäkla trött. Kan knappt hålla mina ögon öppna. Så vi säger nattinatt och så slänger jag upp en bild på nyaste  tillskottet i skofamiljen, välkommen hjärtan små. Fick dom av baby i förra veckan <3




en lite bättre bild ^^


wasgiJ

Nu är pussel-OS klart för iår, och fan vilken tid det tog.
Hela 3 dagar...










Tisdag 23 februari

Här hemma har vi påbörjat pussel-OS och vi är nu inne på vår andra dag. Det går inte alltför bra, men vi ger oss inte. Igår satt vi 6-7 timmar och pillade. Det är faktiskt ett jäkligt svårt pussel, ett disneypussel dessutom. 2x500 bitar, och det är TVÅ pussel i ETT, utöver den som är på bilden så är det ett till som liksom hänger ihop med det första. Så jäkla svårt är det, speciellt när alla bitar liknar varandra och ligger i samma lådjävel.
Men vi kämpar på vettni. GO GO GO GO!

Idag blev det inte riktigt som planerat med tanke på att vi satt uppe halva natten och pusslade. Men det var meningen att jag skulle åkt in och bowlat idag men ikke. Sov till halv två och segade resten av dagen. Blev lite ledsen med tanke på att jag & Anton gått upp 11 nu dom senaste dagarna, här ligger vi inte och latar oss va!
Men imorn blir det bowling istället, bokade nyss online på Strangatan 2, älskar att man kan boka over internet <3
Japp, men nu ska vi fortsätta puzzlandet ;)

P U S S


                                                          Där har ni fanskapet ;D

Lördag 20 februari

Sitter här med ett dunkande huvud, så mycket drack jag väl ändå inte igår? Jaja, blev iallafall krogen med Moa & Anton. Drog Pitch Black och LaScala, det blev trevligt. Dock jävla skitväder som förstörde en del, förfrös ju fötterna totalt. Körde "converse", kanske inte det varmaste men skönt som satan.
Blev hemgång med sista bussen, så det var jäkligt skönt att krypa ner i en gosig säng sen när man kom hem.

Dagens planer är inte många, stanna kvar hela dagen i sängen och bara mysa? Det är ju ändå våran halvårs-dag
idag, haha lite stolt över mej själv faktiskt ;) Nae, så det blir väl att chilla hela dagen som sagt, orkar inte göra nått heller. Och definitivt inte råd. Så ha en bra lördag så hörs vi.

P U S S

Fredag 19 februari

Fyfan, sitter här i skolan igen. Fick ett mejl igår om att vi skulle hit, så det var bara att komma. Och nu kommer Moa ser jag, sen som vanligt. Haha. Ska väl prata med Mattsson om vad som hänt och reda ut allt, skrev i mejlet att det som hänt är mycket allvarligt. Bara inte vi nu får skit för inget. Och så ringde våran mentor till Moses igår, frågade hur det var och hade hört från dom i klassen vad vi berättat. Hon var mest orolig över det där om att han ville att vi skulle ta lättklädda blider och verkligen försökte få oss att göra det, visade även en bok med lättklädda bilder. Skönt att dom bryr sej, men nu måste jag avsluta här. Skriver senare.

P U S S

Torsdag 18 februari

Nu jävlar är kriget igång för fulla muggar. Jag & Moa mot våran skadade handledare.
Han är seriöst inte riktigt kry i skallen. Förstår fan inte vad som är fel, har vi gjort något fel eller?

Började med att vi igår skulle iväg och fota lite kosmetika, skulle ses utanför studion klockan åtta. Moas buss var lite sen men vi skyndade oss, står utanför studion 8.02. Men var fan är gubben? Moa ringer och frågar, han skriker i telefonen att han redan åkt och att vi skulle vara där klockan åtta. Han svär och härjar om att han minnsan hade stått där och väntat på oss till den hade blivit några minuter efter 8. Det värsta är att han ljuger oss rakt upp i ansiktet, flera minuter efter 8? Vi stog ju förfan utanför två minuter över.

Där står vi, kvarlämnade ute i kylan. Kan ju säga att vi inte var ett dugg glada då. Vi fixar iallafall skjuts ut till Tornby där vi skulle fota, men när vi ringer så vägrar gubbfan svara. Så vi får åka till skolan istället och prata med Mattsson. Hon smsar honom och säger att det blivit lite fel och grejer. Men svarar han på smset senare eller ens ringer upp oss? Nae, vi har inte hört av honom än.

Imorse åkte vi iallfall till studion, av någon konstig anledning hade jag en känsla av att han inte skulle vara där.
Och va han det? Nähe då, där stog vi igen och gapade. Är gubbhelvetet så jävla feg att han inte ens vågar komma till sin egna studio? Det blev att slänga iväg ännu ett sms, för svara när man ringer lär han ju inte våga göra. Men inte har vi fått svar än. Så vi åkte helt enkelt hem och här är jag nu.

Kan inte beskriva hur jävla förbannad jag är just nu. Frågade i smset om han ville att vi skulle komma imorn, men vi lär ju bli utan svar så vi får väl dra dit iallafall. Måste få våra papper iskrivna, annars blir vi utan närvaro i två veckor och utan matersättning. Kommer gråta om vi inte får ersättningen, har köpt mat för 60 spänn varenda dag. Och får jag inga pengar nu pga att han inte vågar träffa oss då är det fan skandal.

Nae, nu ska jag nog lägga mej en stund. Förkylningen har tagit över min kropp, är så himla seg. Igår var det som värst, sov från 12.00-14.00, 15.00-16.00 och sen 17.30-22.30. Sen gick vi och la oss 00.30 så är skapligt seg i huvet idag, haha. Nu ska jag inte låta det här som hänt förstöra min dag. Haha, blir intressant hur det blir imorgon faktiskt.

P U S S


Hörrö, äru rädd för en tjejj som denna?


Eller denna?

lite skor skadar aldrig




Tisdag 16 februari

ÄNTLIGEN! Äntligen så funkar det att logga in på blogg.se, för inte funkade det igårkväll när jag hade en sån jäkla lust att skriva av mej lite. Men nahe, fick vänta tills idag allt. Radar upp lite smått vad som har hänt sen sist, kul läsning och så men annars har jag inget att skriva om.

Lördag
Yes, blev ju krogen med brudarna då ja. Vet inte riktigt vad som hände, men det kunde absolut ha varit roligare. Visst hade vi kul till en början och när vi pratade analsex högt inne på Ågatan, men aaa får göras om fler gånger helt enkelt. Eller vad tycker ni flickor?

Söndag
Allahjärtansdag, lite halvt värdelöst. Blev en del tårar och smått kaos. Men vi fixade till det framåt kvällen, myste & pyste med bubben. Åt mat ute och sen hyrde vi en massa filmer. Kan verkligen rekommendera My sister's keeper, grät jättemycket :( Men den är väldigt bra!

Måndag
Praktik 12.30-14.30 eller något sånt, slappt helt enkelt :D Sen blev det inte mycket mer gjort denna dag, vad jag kommer ihåg.

Idag
En trevlig liten dag, om man bortser från snön. Lugn praktikdag också, fotade lite reklam bara och trixade med det i photoshop. Blev även en hel del näspillande, sant faktiskt. Och ja, det här blev faktiskt ett ritkigt tråkigt och uppradat inlägg men är lite halvseg så orkar inte tänka helt klart och tydligt.

Imorn är det alltså onsdag = hem till mamma, så jävla gött. Och i helgen blire krogen igen, får se vilka som hänkar denna gång. Praktik imorn också, skulle iväg till Tornby på ett reklamuppdrag, ska fota kosmetika så får se hur dags vi slutar. Förhoppningsvis vid lunch :D


Fredag 12 februari

Idag har jag varit i Simhallen. Jag som alltid hatat  det där stället, rena helvetet. Men jag tog mej mod till att åka dit idag på min lediga dag. Anton var även med han också. När vi kom dit så satt det hundra klasser där och lyssnade på en simlärare, och en hel del svordomar hann flyga i mitt huvud. Men det var bara att acceptera och hoppa i. Fast vi drog några varv i stora rutschbanan innan dom fick fritt från simläraren som stog och tjatade om samma grejer som man själv fått höra alla dom gånger man varit där med skolan, ex inte springa, kolla så det inte är något folk i närheten när man hoppar trampolin, inget lek inne i motionssimmet osv. Efter några timmar kände vi att det var nog så vi for in till stan och sen hem till Anton så jag äntligen fick gosa med Tutten. Men vad är det första kissen gör? Jo buffar mej rätt på piercingen, och inte bara en gång utan två. Haha, sötnos <3

Nu ikväll har vi bakat tårta och skruvat ihop bord. Även städat då, ska firas här imorn. Det är dock inte just det jag ser fram emot utan det är krogen med Moa, Jenni & Belinda. Vi drar till Pitchers och tar en runda. Ska bli en weeedigt rolig kväll/natt med brudarna. Mycket mer än så har jag tyvärr inte att berätta så ni får han en fortsatt kväll va (:

P U S S


Good mood huh

Har sagt det förr men säger det igen, jag bara älskar den där Cimon :D


Onsdag 10 februari

Aja, skit i inlägget här innan. Ballade ur lite, det jag ville säga egentligen var väl att... jaa, jag vet inte x)
Men antar att jag är på lite bättre humör nu än förut. Blir så förbannad när planer går i kras, men ska se till att det blir utgång på lördag iallafall. Vi SKA ut. Japp, och så ska det bli. Försöker att peppa upp mitt humör lite vilket inte är alltför lätt, kom just och tänka på att jag ska hem till pappa imorn. Får seriös ångest.
Haha, ursäkta för allt klageri hörrni.

Blivit lite knas dom senaste dagarna, och inte nog med det så fick vi skäll utav våran handledare på praktiken, varför? Jo vi verkade ointresserade, och jag kan verkligen säga helt och hållet ärligt att vi inte har klagat eller suckat över något. Har gått in med en positiv inställning, gjort det vi ska och framförallt varit glada och trevliga. Och så får man sån där skit tillbaka? Far åt helvete gubbjävel, hade vi gjort något fel så är det väl klart. Men nu?
Inte okej av han, hmpf.

Så nu ska jag ta en lång dusch, köra lite ansiktsmask & kirra koksaltslöning till läppen. Sen blir det att krypa ner i sängen, får se om Anton hinner hit eller om han stannar hemma. Lite sent ju. Får se va, har en del att gå igenom så skulle va lite skönt o få va lite själv. Fast lite för ensamt, dock är det ju grejen med det. Godnatt!

P U S S 

Trying for what

Varför kan inte folk fucking chilla, blir så jävla inihelvetes förbannad. Co på landet är ju fan #¤%¤#¤%.
Dom fattar väl själva att man inte firar en 18åring en lördagkväll med släkten. Och speciellt inte första helgen man är 18, rätt uppenbart att man har något planerat då. Hur svårt är det att höra av sej och fråga om jag ska göra något med tanke på att jag gör något varje helg jag är därute? Fyfan säger jag, nu är det krig. Åker inte dit ikväll iallafall, då hade jag fan gått raka spåret in till skafferiet, korkat upp en vinare eller vafan som helst,rökt som en jävla skorsten, dragit på högsta på datorn, åkt pulka i trappen, spytt i Ingels garderob, kraschat bilarna och tagit med mej kattfanskapen (inte feta frida) och snott Pontiacen och åkt tillbaks hit. Och ja, jag är en aningens sur just nu faktiskt. Och för det andra så kommer jag att bli så jävla rykt när Ingela får syn på min piercing, inte för att jag bryr mej men hon kommer straffa pappa och va grinig mot honom i ett halvår eller så. Men kom igen, det är ju inte världens grej. Det är en liten liten pärla i läppen, kunde lika gärna varit största tatueringen i ansiktet eller nåtgot. Kan dom inte bara acceptera det, för min skull? Jag får fan lida hur mycket som helst på grund av att dom går och ser ner på mej, är besvikna för att jag inte är... normal? Jag har absolut ingen lust att vara därute på landet och vara trevlig när ingen är det tillbaks.

Tänk er att känna dej som en gäst, hemma hos dej själv. Hur fan kan det bli så? Det spelar ingen roll hur mycket eller liten plats man tar, det känns åt helvete iallafall. Jag har ingenting kvar hos dom, förutom min pappa. Eller hade kanske, börjar faktiskt känna en tår som slinker ner för kinden när jag inser vad fan som hänt. Vad som hänt med min pappa, han har ändrats. Men jag vet att det inte är av frivilliga skäl, han är lika rädd som jag att tappa det man har, sin framtid man byggt upp och för han är det kört att bygga upp en ny, en ny familj.
Dock har han tappat en familjemedlem på vägen...

Varför jag inte bara går min väg? Då skulle hans raseras. Jag skulle känna en förjävla stor skuld, vilket han nog också skulle göra. Det är förjävligt vad folk kan nyttja med makt. En vanlig hel familj skulle sitta fint. Bajs.

Och ja, det blev ett konstigt inlägg som jag knappt förstår mej på.

Fina pojken






Hallonbåtar

Sitter här framför Scrubs och dricker te, ska strax gå och lägga mej med älsklingen. Vad sägs om nystädat rum, renbäddad säng och doftljus som lyst i ett par timmar? Längtar som ett djuuuur va, så jävla värd att få sova nu.
Ser inte fram emot morgondagen, kör slappisstil imorn. Ingen hårförlängning och chilligt smink. Känns inte så värt att gå upp och fixa sej för att sitta i en mörk studio i 6 timmar och redigera.
Och för att inte glömma: pimpla kaffe. Ingen frukost på morgonen, massa kaffe när man kommer dit
= ingen bra mage. Kurrar ju sönder efter nån timma eller två.
Ska även bli lite spännande att se alla bilder, hade bara top model i tankarna under fotograferingen. Ville inte att han skulle komma fram och peta på en så det var bara att langa den ena fjantiga posen efter den andra. Suck, länge sen jag kände mej såhär töntig. Det kändes som att när jag agerade så såg det ut som att jag tänkte: fyfan vad snygg och porrig jag är, det här är jag gjord för. Samtidigt som man blev jävligt b på bilderna. Ingen utav poserna var liksom jag, är inte en sån som ligger och kråmar på golvet och plutar med läpparna. Jao, men vi får väl se resultatet imorn så aaa. Nu blir det sängen.

P U S S

Läppförstoring



HEJ HEJ FRÄSCH LÄPP :D Jo men lite svullen är den allt....

och nej jag har inte kanintänder, hihi.

Tisdag 9 februari

Fyfan i helvete vad jag är trött, orkar egentligen inte skriva nått men gör det iallafall.
Idag har jag & Moa agerat modeller och fotografer, det är MYCKET jobbigare
och svårare än vad man kan tro fan.
Plus att han som vi är hos är sjuk i huvet, man ska fan inte ha urringat när man är på festival. Eller aaa, vi tog festival som tema på några kort, och så börjar han dra ner linnet på moa o grejer. Gubbjävel, pilla inte på oss.
Kläder av och kläder på, kläder tamejfasen i hela studion. Så imorn så ska vi redigera bilder i 6 timmar, yeeah!
Får se om vi får med oss några bilder hem så jag kan lägga upp dom här eller på facebook. Håll utkik vettja.

Ledsen men nu blir det inte mer, ska gå raka spåret in till sängen. Gosa ner mej rejält och slumra till en stund.
Får se hur länge jag får sova, älsk skulle komma snart tror jag. Jaja.

P U S S


Söndag 7 februari

Jahapp, då var man 18 nu då. Folk frågar hur det känns, vet inte riktigt vad jag ska svara. Det blir ju liksom ingen jätteskillnad, eller? Men iallafall, alla ska ha ett jättetack för alla grattis mm, love you guys!

Ikväll blev det middag med älskling, käkade på Afrodite. Jävlar vad mycket vitlök det blev, först tzaziki och på det vitlöksmarinerat kött med stora klyftor på toppen. Kan ju säga att man blev satans mätt, kunde knappt gå därifrån sen. Men jag kämpade på bra jag.

Klart ni vill veta vad jag fått idag? Inte blivit så mycket presenter då vi ska fira mej nån gång nästa vecka. Men fick 1500 & blommor från olika folk. Blev lite förvånad när pappa kom hit och lämnade en blomma.
Yes, det var det. Känner mej lite trött, bastade nu ikväll och det känns efteråt. Känner också att jag börjar bli lite nervo också, pierca mej imorn. GAAAH. Fyfan alltså, kommer ju svimma eller nått. Helvete. Och på kvällen då ska jag & Anton gå på hockey och då kommer pappa se piercing. Vaaaad kommer far att säga? Det är nog det jag fruktar allra mest, och smärtan såklart.

P U S S


Supersweet18

Gratti grattis grattis till mej inleder vi med. Sitter här skapligt seg i hela kroppen. Blev krogen efter tolvslaget inatt. Och innan det bowling med Moa & Anton. Och ja, jag vann :D Slog hela 5 strike, snacka om stolt!

Idag ska vi ut och äta, jag får bestämma så funderar på Olympia. Fett sugen på tzaziki, dock vet jag ju hur äckligt det är inne i köket. Röker och har sej under köksfläkten. Men vi får se, måste börja fixa iordning mej så vi hörs senare ikväll eller nått. Ha det!

P U S S

Fredag 5 februari

Efter mycket om och men så sitter jag nu i skolan. Började ju inte världsbäst då jag insåg att jag hade en halv lins liggandes i etuiet, hade tydligen lyckats pajja den ena igårkväll. Jävligt lyckat! Ett par nya också, fick ett par i fredags då mina andra va för gamla och dom inte hade tid för en undersökning. Jobbigt att man måste göra en varje gång man vill ha nya. Så blir in efter skole och hämta en ny plus beställa tid. Så det hoppas jag ordnar sej.

Fick nyss papper om APUn, tror inte medialäraren märkt att jag & Moa ska vara på samma ställe. Kanoners.
Så nu hoppas jag att dagen rullar på bra, kan ju inte bli dåligt när det är Taco till lunch här i skolan :D
Hihi, fan jag är glad nu. Borta tre veckor från skolan, 18 på söndag & pierca medusa på måndag. Yeeeah!

P U S S


Torsdag 4 februari

hej erika vad gör du erikaaaaaa hejhej =))) jag vill inte spela svansknull :( // Jennie

Så som ni nu förstår sitter jag i skole, snart gympa. Och då ska Pennie få leka svanskull, hur kul som helst.
Ne men jag & Pelle ska ha våran idrottslektion idag, badminton it is. Så får se hur det går, kan ju räkna med 0 st från tomteklassen. 

Efter skole blire stan med Moa, ehh aa. Nu Börjar vi igen. OCH, grattis Sara!

P U S S 

En bästa vän



Jag tänkte berätta om världens underbaraste vän, en vän vid namn Moa.
Det finns ingen som skulle kunna ta din plats bredvid mej, ingen! Och varför inte då?
För att du är du & jag är jag. Så simpelt är det.
Det finns bara en pusselbit som passar med min, och det är din Moa Lindqvist 

Vårterminen i nian, det var där det hela startade. Hade varit på öppet hus på Katedral och båda insåg att här hör vi inte hemma. Så vi beslutade oss för att skita i resten av den dagen och åka in till stan. En fika och sen var vi fast vid varann. Och sen dess har vi hållit ihop, vilket radarpar. Jag tror att vi har tillräckligt många sjuka minnen tillsammans att vi nog skulle kunna skriva en bok, eller varför inte göra en film. Vad sägs om 5 liter vin, strultävlingen, hoolyhoes, dansvideosarna till Infinity, tjockisfilmerna, sprittampongerna, alla våra drickafynd, liggtävlingen, cykelturen till ryd mitt i natten, cigg & oboy på trappen, superspyfyllan, chips&dip-kvällar, supa i parkerings hus, trasha fester och en jävla massa mer. Vet ni vad det bästa är? Vi har hela jävla livet framför oss.
Det jag ville ha fram med denna lilla text är att Moa alltid kommer ha en plats bredvid mej, oavsett vad!

Onsdag 3 februari

Hej och hå vad mycket snö det var att skotta. Höll på i två timmar, men efter det blev det en hel del lek. Byggde till o me en snökoja, klättrade i träd och kastade snö på varann. Kändes bra att leka av sej lite.
Efter det blev det varm oboy och slapp framför tvn.

Strax ska vi ta en liten fik för att sedan fortsätta att dega här i soffan. Helt okej måste jag säga. Juste, måste ju färga håret också, sen blir det tidigt i säng känner jag. Helt slut i huvet.

P U S S

Skotta är kul

Här hemma är det lite smått kaos, Emilia har världens äckelmagsjuka så jag och Anton sitter inlåsta nere i källaren. Dock ska vi ut strax och skotta, måste först o främst få bort en och en halv meter snö från balkongen så inte den rasar sönder. Vädret ser mer än bra, solsken vad jag kan se härifrån. Verkar lovande. Drar iväg och drar på mej skidbyxorna, solbrillor, vantar & pälsismössa! Ni får ha en bra dag idag.

P U S S


Haha, snyggt. Men där har ni mössan :D

Tisdag 2 februari

Ikväll har jag gått i tattotankar hela kvällen lång. Har nästan bestämt mej vad det det blir, rosetter på revbenen på sidan med långa band. Och stora ska dom vara, vet inte om dom ska vara ifyllda eller bara lägga på skugga o så. Yes, och kännas lär det också göra. Både i plånkan & på mej själv. Men nu hinner jag inte skriva mer för jag ska slänga mej i duschen efter en lyckad dag, gick över förväntan på svenskaprovet.

P U S S






HAHA, typ nått sånt fast ändå inte alls. Fullproppad mage, palla redigera va ;)


Tycker om den inringade, dock inte banden. Så något åt det hållet.


Tycker om denna starkt, fast bort med hjärtanen så kan den bli en vinnare!


Måndag 1 februari

Nu är gänget hemma från Stockholm, och lite rikare blev vi allt. Såklart att ni nu vill höra alltihopa.

Åkte ju som sagt igår, började med att tåget var försenat 40 min så blev lite stressigt när vi väl kom fram. Så jag och Anton åkte dirr till hotellet för att ha Emilia medans mamma & Hasse åkte till galan för att skrapa första lotten. Ja det var ju såhär att mamma vunnit månadsklöver på triss för dom som inte vet. Sen kom dom tillbaks och vi begav oss ner till restaurangen för att äta mat, gratis är gott. Så på med höga klackar och ett charmigt leende. Men vem i helveteshimmel kommer och sätter sej vid bordet en halvmeter ifrån oss? Jo ANDERS FRIDÉN från In Flames, mitt face ändrades till knallrött på två sekunder och älsklingen dog lite halvt. Men hur stor är chansen egentligen? Gick även förbi Emma Wiklund och han från Lyxfällan. Förresten, hon som servera oss var gammal idoldeltagare också ;) Men iallafall, efter maten åkte dom till Globen igen och skrapade. Och gissa vem mamma fick sitta bredvid därinne om inte självaste PETER FOPPA FORSBERG. Tänk om det ändå hade varit jag. Fatta, en utav världens bästa hockeylirare. Jag hade fan kysst han! Yes, kvällen avslutades med en vinst på nästan 2 mille och ett bad klockan två mitt i natten. Fint!

Idag blev det tidig uppgång för oss, dirr ner till den härliga hotellfruskoten. Efter det blev det stan, smart som jag är packade jag iordning allt kvällen innan så behövde bara dra på lite smink så var vi klara för utgång. Väl på stan hittade jag inte ett jävla piss var tvungen att köpa nått så Anton fick en klocka. Jo men jag köpte ju några örhängen ja, haha. Drog sedan till stationen där vi fikade, vad sägs om två bitar kladdkaka för 90 spänn? Skaaaapligt dyrt, plus att man skulle ha kaffe och det till. Sen visade det sej att tåget var grymt försenat på grund av dödsolyckan i Linghem. Först stog vi ute i 30 min, sen helt plötsligt ropar dom upp att det har blivit en spårändring, långt åt helvete. När vi väl kommer till rätt spår får vi inte gå på utan får vänta på att dom ska städa tåghelvetet.

Men nu är vi iallafall hemma, tåget blev nästan två timmar försenat när det väl kommit till lkpg. Så fort hem, käka och sen sätta sej och plugga. Och nu har jag även sett på Aschberg då Kissie & Amir var med. Amir försvann ju när en annan gubbe kom in och skulle prata, jag vet var han tog vägen... FIKARUMMET! Så när dom andra kommer dit sen så kommer dom märka att kakburken är tom.

Japp men nu ska jag avrunda det hela, får se om Moa ens orkar läsa hit. Vet nämligen att hon inte gillar långa inlägg. Och jag har saknat henne förresten, men får ju träffa henne imorn :D Yes yes, men vi säger väl godnatt här och jag springer upp till duschen för en snabb jävel.

P U S S


Antons klocka, har inga andra bilder att lägga upp just nu så får räcka med denna ;)


RSS 2.0