New Dress From The Garden Collection by H&M

Måste bara visa klänningen jag köpte idag, såå fin :D
Blir och ha den på Antons student, bra o va ute i god tid.


Jättesöt med blommor i alla möjliga färger upptill!


Måndag 29 mars

Idag har faktiskt varit en bra dag, dock vet jag itne varför. Kan ha vart så att Moa och jag råkade strunta i Svenskan på morgonen som vi egentligen inte har utan som är för dom som ligger efter och för dom som hade nån rest på senaste provet. Vi skulle gjort en liten liten uppgift om minoritetsspråk som skulle ta 5 min. Så vi sov vidare och började 12 som dom andra (:

Haha, och idag har jag varit grymt snäll. Kanske ska börja om med hela mitt liv och bli snäll? Nej men jag hjälpte en tant med nya resekortet plus att jag haffade henne när hon höll på att ramla. Jag blev överraskad över mej själv, attans vad snäll jag är.

En tanke som slagit mej idag flera gånger är att börja om på nytt, verkligen med allt. Åt helvete med personer som inte behövs och annat onödigt. Typ börja träna. Jaa, jag tar i! Bara börja leva helt enkelt, på riktigt. Sluta mesa o bråka. Fast vadå bråka, det gör väl inte jag? ;o Jaja, bort med allt dåliga i mitt liv. Bli positiv. Men för att detta ska funka så måste sommaren komma på 10 sekunder. Det enda kriteriet i stort sett.

Och jag ska fanimej klara engelskan nu på torsdag med sån jävla stil att krille blir chockad och hamnar i koma. O såklart bli klar med projektet i tid. Sen blir det Sälen och bara glida bland alla boys på afterskin :D Mjaaaou!

P U S S

Söndag 28 mars

Näää, jag är fan sämst på att blogga. Men kan inte skriva så mycket för alla har gått och lagt sej så dom brukar klaga på mitt pillande på tangentbordet. Så jag drar allt i korthet, i fredags blev det krogen. Så jävla bäst förfest, som jag och Moa hade. Blev en del breakdance, dock glömde vi filma /: Sen sög resten av kvällen, tack Anton!

I lördags så firade vi Soffe, blev en del dricka igen. Jag var så jävla bakis på morgonen och hade noll lust att dricka igen. Men det gick bra iallafall. Drog hem tidigt, kände att jag verkligen inte pallade vänta till sista bussen. Men tror nog att du hade kul iaf, grattis igen Soffe :D

Idag däremot har det inte hänt mycket, spöat veronica och anton i Monopol. Jävlar vad stryk dom fick, monopol är verkligen min grej, alltid varit! Mycket mer än så skriver jag inte, iallfall inte här. Så vi säger natti och hörs imorn.

P U S S

Tisdag 23 mars

Måste bara börja med att jag har beställt skooorna och att imorn slutar jag elva o jag kanske får både brillorna och skorna :D Snälla gud, jag ber dej! Kan ju även hoppas att piercingen trillar in i brevlådan också. Dock är chansen väldigt liten. Men man kan ju alltid hoppas och då blir jag himlans mycket glad!

Just nu ligger vi här i sängen med varsin dator i knät, jag pluggar och Anton kör lite exi. Skrivit klart mitt tal har jag hunnit med hitills och nu ska jag börja med Jonathan Swiftupggifterna som är hur gamla som helst haha. Juste, jag lyckades faktiskt med bakningen idag. Det blev kärleksmums och gårdagens fail (igen) ordnade upp sej också. Så tar med mej all skit och lägger i våra skåp imorn så jag har allt i skolan. Men nu ska jag fortsätta plugga, duktig som jag är. Ska även försöka peppa upp Moa också.

P U S S


VI FESTAR BÄST








Vi är som korv med bröd


För man kan ju inte äta korv med bröd utan bröd, för då blir det ju inte korv med bröd!?


I know I know

Sitter här och försöker varva ner lite här med en stooor kaffe. Skolarbetet dödar mej lite smått, faaast egentligen är det inte så mycket. Men blir stressad av minsta lilla. Det som plågar mej allra mest är all engelska som ska göras nästa vecka. Det verkligen plåååågar mej, bokstavligen. Det där jävla provet om romantiken & upplysningen, klarar det inte. Failat en gång innan ju. Det är så satans mycket som händer, och vi ska fasen kunna allt! Och det värsta är att jag verkligen inte fattar nått, inte för att det är engelska men alltså i helheten. Förstår verkligen inte vad det är, måste vara totalt tappad. Och sen det här jävla seminariet om Sleepy Hollow, skjut mej eller nått. Rackarns svår text och typ inget som händer. Vad är detta? Jävlar, nu slog det mej att jag även har svenskagrejer tills imorn. Skriva ett tal och låtsas att man är nån från ex. en serie. Huh? Jag fattar inte här heller. Ibland är det banne mej inte lätt att vara just jag.

Nog om skolfan. Nu ikväll blir det att baka för fulla muggar till projektet, ska strax åka in och träffa Anton och sen handla en massa på hemköp. Det som ska bakas ikväll är nog Cheesecake brownies. Hatar cheesecake men aaa, det lät lite annorlunda. Kände att jag inte bara kan baka vanliga grejer. Så drog till med den där. Så bakning kommer stå på mitt schema ett par dagar framöver. Japp, men vi hörs!

P U S S


måndag 22 mars

Jahapp, måndag igen. Inte speciellt kul alls. Speciellt inte när man får reda på att våra projekt som ska va med i tidningen ska vara klara redan på fredag. En hela vecka tidigare än alla andras. Helt åt helvete då jag inte gjort ett piss typ. Och jag har inte alls mycket att göra i alla andra ämnen nej nej. Aaa men nu får jag inte skriva mer för emma för hon är dummis.

FukkingFredag!

Godmorgon godmorgon allesammans.
Sitter här med favvokoppen och dricker kaffe och slöar lite. Jag & Moa ska till våran praktik och få våra papper påskrivna, blir det ett kärt återseende eller blir vi helt enkelt dödade? Jag tippar på det sistnämnda med tanke på allt som hänt, gaars. Men sen blir det iallafall skolan, projekt. Rätt soft för jag har typ inget o göra. Eller egentligen har jag massor men eftersom jag inte har bakat nått är det lite svårt tycker jag. MEN ikväll ska jag baka, för det blir ingen utgång tonight.

Om ni nu undra vad jag gjorde på min studiedag så var jag hemma hos Anton och var barnvakt. Det gick riiiiktigt bra faktiskt. Alla barn älskar mej, nej men hon är ju världens lugnaste så det var jäkligt chillidill. Kollade på Piff & Puff och Grodan Boll, myste lite, spela PinGu Bingo och lite annat skoj. VI fick ju 300 spänn (; Så på lördag ska vi se Remember Me, hoppas den är brao jao.

Nu ska jag börja gör iordning mej lite så jag hinner med lite frukost, och så jag hinner sätta i mej hårförlängning. Det tar verkligen tid numera att sätta i den, hela 24 clips. Puh. Men vill man vara fin får man lida pin som alla säger och nej det är inte alls uttjatat det är bara så det är...

P U S S


Agnes (:


EGOBOMB





aja, här ser ni iallafall min nya hårförlängning som jag lagt till på den gamla (;



att jag jämt ska göra sådär med munnen, ser ju ut som medusan är sne på varenda bild ;o


avslutar såhär fint.. hejsvejs






Med ett glas rött i handen...



firar jag att jag är lite sjuk. Självklart klädd i en ljusblå Juicy Couture.
Visst ser jag sjuk ut :( ?


måndag 15 mars

Tänkte slänge in ett inlägg innan jag sussar sött.
Annars blir alla så sura och börja tjata på en (;
Nej men egentligen har jag inget nytt att berätta för tillfället. Eller jo, vi har ju studiedag i övermorgon så imorn far jag hem till älsklingen och sover där. Mysipysi hoppas jag.

Jag bara måste berätta om min otroligt klumpiga lilla pojkvän som låser in sina nycklar i skåpet. Vi trodde att jag hade extranyckeln i min nyckelknippa men det var helt fel visade det sej när vi stog där framför skåpet och försökte få in nyckeln i det envisa låset. Så ut i kylan, utan jacka och med datorn i en plastpåse. Hem till mej och leta nyckel, men vi hitta den snabbt. Dock försent att åka tillbax till skolan och hämta grejerna. Så klumpot har fått gå utan jacka dan lång. Inte smart :D

Måste även berätta om skorna jag hittat som jag ska köpa,  erkänner att jag härmar Jennie lite men dom är inte jättelikadana. Dom "riktiga" är slutsålda överallt, vilket dom här säkert kommer bli då Paow har länkat underbaringarna. Bara hoppas att min stora storlek finns kvar ;) Så snälla pappa firra pengarna till mitt konto genaaast! Ao, nu tror jag bestämt att det är dags för sängen. Natti!

P U S S


Om inte annat så kan dom få stå på min specialskohylla där jag kan se dom varje dag :D
Dessa kommer från have2have och kostar 600 spännisch


Moneymaker

Happ, då var den här kväll bajs. Kul, ingen har pengar o ge mej till busskort och inte hinner dom skjutsa in mej till stan heller. Och det kommer ta typ ett par veckor tills jag får mina pengar överhuvetaget. Fan fan fan, och nej jag har inte köpt upp eller slösat pengarna. Har helt enkelt inte fått nått denna månad eftersom att jag ska börja få mitt studiebidrag nu och då måste pappa fixa så jag får de till mitt konto vilket inte verkar vara det lättaste när man har en helt annan bank än swedbank. Fyfan, är redan skyldig pappa 500 och Anton 150 eller nått.
Dumma dumma allt.

P U S S

Söndag 14 mars

Godmorgon Mongos!

Tidig uppgång idag, desto senare i säng innan. Nae men frukost halv nio är fan inte min grej, går ju förfasen inte att äta då ju. Men är man tvungen så är man, och inte kan jag somna om nu heller. Suck.

I fredags var vi ju och firade Mirre, förferre hemma hos henne sen krogen. Jag och Moa satt ihop hela kvällen och dom andra har jag ingen aning om vart dom tog vägen inne i stan. Men kul hade vi, förutom att jag ballade ur lite mot slutet och var tvungen och gå tidigare mot bussen så det inte skulle hända en olycka inne på Pitch. Haha.
Åkte hem till babu och sov sen!

Lördagen... eh aaa. Var jag ett bakisvrak, grät efter kebab. MEN, jag hade tappat min sista hunka på krogen och pizzagubbfan tog inte kort och jag hade bara 90 spänn på kortet. Men vi firrade det tillslutt, men pizzagubben tog betalt efter att vi ätit och då inser vi att det fattas 25 spänn.... Pinsamt. Men vi betalade med allt vi hade o sen gick. På kvällen kollade vi på melodifestivalen och drack en del mängder cola.

Idag, inte ett piss. Ska somna om en stund och sen ska vi åka och käka lunch hos några. Hmm, blir nog att åka hem till mami och lämna glasögonen också. Japp, pusspusss

P U S S

3 bilder


En liten bild på en svintorr & äcklig fransk chokladkaka...


Fotade även lite katt när jag kom hem nu förut.


Dennis


Epic fail

Säger bara en sak; Aldrig mer baka fransk negerchokladkaka.

Resultatet :




Sweet dreams

Just nu är jag så himla cool för jag ska se Jay-Z i sommar, det är fan stort!

Blev en rejäl stund på stan efter skolan,
först med Moa och då blev det lite kikande och käkande.
Sen mötte jag upp mami och Anton och vi gick till optikern för att låna hem lite brillz. För mej blev det ett par Dolce and Gabbana & DKNY. Nästan 100% säker att det blir DG,
och så får mami köra på DKNY.Trodde faktiskt att bågarna skulle va dyrare än va dom var
just för att det var lite kändare märken, men ikke.
Lite till shopping blev det allt, köpte ett knallblått nagellack och en velourdress
i babyblått. Hur töntigt som helst men vafan ;)
Mycket blått blev iallafall det. Och nej, jag kommer absolut inte använda
den nyinköpta dressen utanför dörren, ni kan va lugna!

Så äre och här ligger jag nu ute på landet nergosad i min osköna säng.
Men däremot så har jag världens skönaste täcke, det ni!
Mycket mer än såhär har jag väl inte att säga, eller jo,
jag har ju börjat med Happy Aquarium på facebook igen.
Rensade nog bort ca 100 fiskar. Fan, inte det minsta intressant och
ingen som bryr sej, allra minst Moajävel :D

P U S S


Onsdag 10 mars

Yeeman, i skolan just nu. Väldigt tunt med folk i Sagoprinsen tycker jag. Men vad gör det, mohaha.
Slutar snart också, härligt! Så blir att dra in till stan sen för att kanske kolla på brillor med mami. Får se, annars blir det att hängelinhäng med Moatösen. Inte helt fel det heller, synd att jag e pank bara. Inte fått några pengar än denna månad. Har i nuläget bara 2 femtiöringar som ligger och skramlar i jackfickan. Ikke bra.

Mhmm, men så kan det va. Ska fortsätta lite med det otroligt roliga skolarbetet nu, får aldrig klart källkritiken. Den är lite halvjobbig, förklara en massa skit. Vi hörs tycker jag, tja!

P U S S

Kom ihåg; Aldrig stavas aldrig med två L och alltid stavas alltid med två ;) HeHe.


Yo gangsta


En svår och jobbig grej



Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Och det värsta utav allt: Det här är sången - från en tjej - till mig..

Måndag 8 mars

Hallå i stugfan!

Härlig skön måndag idag, gud vad underbart. Nae. Men vädret är ju klockrent iallafall, bara att snön ska torka upp helt o hållet och att blåsten blir en aning varmare. Lite för frisk för min del (; Och all denna is på backen, höll på att fan dra i backen när vi stack till bussen förut. För mej är att ramla en stor grej, smärtan. Gruset som river en på en händerna och förstör, vidrigt. Jo men jag klarade mej som sagt undan den vurpan.

Japp, dagen till ära började vi 12. Vilket vi kommer göra en period framöver, riktigt najs! Och vad har vi kommit fram till idag då? Hmm. Att Moa är ett mattesnille? Det var nog det enda vi kom fram till idag. Om man nu bortser från att jag klarade svenskaprovet & författaranlysen. Riktigt jäkla bäst ibland. Annars nu på eftermiddagen hade jag&Moa möte med ett par lärare ang. det som hände på våran praktik. Vart väl inte helt nöjd med "resultatet". Plus att jag fick skynda som fan för att hämta Emilia. Men den här kärringen har krut i benen, höhö...

Med detta så säger jag hejdå bloggen och hejhej plugg. Ska sätta mej nu i lugn och ro och skriva klart källkritikuppgiften som ska va klart idag. Och så hade jag ju den där extrauppgiften också...

P U S S




GNÄGG GNÄGG GNÄGGELIGÄGG


Yeba <3



Ba Nguna bazo tongo
Kaci maloba na bango
E tongaka ndako te
Ba soso se ko ndima
ba soso se ko nguenia
ata ko yoka mawua te
na zali mpe muana ya bato
Nzoto ya ngai
bo tika ko sokolo ya ngo
savon bo sombi wuapi
nzoto ya ngai eee
Getty domein

Ref
Yeba oo
Yeba oooo
Yeba oo
ke bolobi mingi e

Vers 2
Ozalaki amis na ngai
Lelo tokoma ba enemi
No &#64257;nga mpe ko tongoko ngai
na miso ya bato
Na boyi e na boyi ee
Tika ko bebisa la vie na ngai
mpo etali yo te ndeko
Nzoto ya ngai
bo tika ko sokolo ya ngo
savon bo sombi wuapi
nzoto ya ngai eee
Getty domein

Ref
Yeba oo
Yeba oooo
Yeba oo
ke bolobi mingi e


Hejsvejs

Köpte ett par skor idag, men funtar på att lämna tillbaks dom.
Japp, hejdå!

P U S S



Faaaaast o andra sidan så är jag 99% säker på att jag ska lämna tillbaks dom imorn och köpa ett par andra på Scorett från Vagabond. 70% rea på dom skorna som jag kollade på, dock visste dom inte priset i kassan för alla lappar var borta så hon la undan dom åt mej. MEN 600 spänn för ett par rea-skor? Whateeeever ;)

Tävling @ Paow.se

Var med i Paows tävling och vinn en av dessa fina klockor.

                                                                    Bild lånad av Paulina

Onsdag 3 mars

Kör ett sent inlägg om dagen, aa onsdagen alltså!
Hade nästan ingen matte idag, eller inte jag & Pelle. Vi satt och fixade med hennes dator då hon fått virus, HAHA.
Nej, inte alls kul men iallafall. Satt och förde över tusentals bilder till en hårddisk vilket tog ett bra tag.
Så Pelle & jag fick samsas om min dator på svenskan, vilket gick bra såklart.

Efter skole åkte jag & Pelle hem till nya lägenheten, den va finis med balkong o grejer. Liiite avis va.
Fikade kaffe & knäcke och snackade lite skit. Det var mys tycker jag. Sen så chillade vi järnet med musik.
Hann även med att sola lite i dom exklusiva solstolarna som fanns på ballen, I like :D

Nu ikväll har jag varit på MusikCafe' som det så fint hette. Var faktiskt tvingad att gå av pappa, syrrans jävla barnkör som uppträdde o grejer. Tänkte att det var chill med fika och så till, MEN! Det hela börjar, men var är kaffet? Jo det visar sej att dom kör 10 uppträdanden och sen tar en paus och DÅ får man fika. Dom ljög helt enkelt, man skulle ju få fika under hela "konserten"? Jaja, besviken blev jag, det måste jag erkänna.

Men nu gott folk ska jag sova, och jag börjar inte förrn 12.00 imorn. Chill va!?

P U S S


Hej Hej Ge Mej Sommar & Sol.


Tävlingsdags hos Lily

Just nu kan du vara med och tävla om mini-plattång i guld hos Lily.
Klicka er in här och var med och tävla! GO GO GO.


Den guldiga kan du nu vinna hos Lily!


The Annoying Orange!


Tisdag 2 mars

Tänkte slänga in ett inlägg då jag inte har ett piss att göra, ännu en kväll ensam i lägenheten. Pappa bad mej också att stanna längre eftersom jag inte har vart hos dom på hela "pappaveckan", ( haha, låter som att jag är ett dagisbarn eller nått ). Dom ville att jag skulle stanna till fredag? Sa emot direkt men det gör mej så ledsen att han inte lyssnar på det och accepterar, blir jämt; mhmm men vi pratar om det här sen. Och så drog han den vanliga jävla fan: Men för Veronicas skull? Hur jävla mycket umgås jag med henne därute? Absolut INGET. Och på helgerna är hon ju inte ens hemma och varenda kväll så har hon ju nån jävla träning. Ska jag behöva straffas för det eller? Helt jävla sanslöst, hur svårt är det att acceptera det jag säger?
J-A-G-V-I-L-L-I-N-T-E! Dom borde ha speciellt förstående just nu med tanke på vädret och hur känslig jag är mot den här jävla kylan. Sitter och fryser häcken av mej därute på mitt egna rum där jag inte får ha hur varmt jag vill.

Just den här delen i mitt liv är nog den känsligaste, ingen kan nånsin förstå vad jag har gått och går igenom pga allt det här. Och det värsta är att finns alltför många nackdelar vad som än händer.

Ae, ett till sånt här BUHUUU GUD VAD SYND OM MEJ inlägg. Men jag kompenserar upp det med några roliga klipp från youtube, som jag hoppas att jag inte lagt upp tidigare.
Btw, sitter och tröstäter lite Ballerina Kladdkaka.
Vet inte riktigt vad jag ska säga, första tuggan var äcklig och sen om man luktar på kakan.....
Gör det och ni förstår:D

P U S S


Simon's cat!








RSS 2.0