Tisdag 16 februari

ÄNTLIGEN! Äntligen så funkar det att logga in på blogg.se, för inte funkade det igårkväll när jag hade en sån jäkla lust att skriva av mej lite. Men nahe, fick vänta tills idag allt. Radar upp lite smått vad som har hänt sen sist, kul läsning och så men annars har jag inget att skriva om.

Lördag
Yes, blev ju krogen med brudarna då ja. Vet inte riktigt vad som hände, men det kunde absolut ha varit roligare. Visst hade vi kul till en början och när vi pratade analsex högt inne på Ågatan, men aaa får göras om fler gånger helt enkelt. Eller vad tycker ni flickor?

Söndag
Allahjärtansdag, lite halvt värdelöst. Blev en del tårar och smått kaos. Men vi fixade till det framåt kvällen, myste & pyste med bubben. Åt mat ute och sen hyrde vi en massa filmer. Kan verkligen rekommendera My sister's keeper, grät jättemycket :( Men den är väldigt bra!

Måndag
Praktik 12.30-14.30 eller något sånt, slappt helt enkelt :D Sen blev det inte mycket mer gjort denna dag, vad jag kommer ihåg.

Idag
En trevlig liten dag, om man bortser från snön. Lugn praktikdag också, fotade lite reklam bara och trixade med det i photoshop. Blev även en hel del näspillande, sant faktiskt. Och ja, det här blev faktiskt ett ritkigt tråkigt och uppradat inlägg men är lite halvseg så orkar inte tänka helt klart och tydligt.

Imorn är det alltså onsdag = hem till mamma, så jävla gött. Och i helgen blire krogen igen, får se vilka som hänkar denna gång. Praktik imorn också, skulle iväg till Tornby på ett reklamuppdrag, ska fota kosmetika så får se hur dags vi slutar. Förhoppningsvis vid lunch :D


Kommentarer
Postat av: Jennie

klart det får göras om :D tack för kvällen! <3

2010-02-16 @ 22:47:02
URL: http://jennievictoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0